Nabo til rockerborg: Vi er utrygge og låser nu vores døre

Satudarah-rockere skaber frygt for øget kriminalitet i Viborg.

Anholdelsen af 17 Satudarah medlemmer i Viborg har skabt frygt og usikkerhed hos de nærmeste naboer rockegruppens nye tilholdssted på Gl. Aarhusvej.

- Vi frygter naturligvis for, at rockerborgen vil være ensbetydende med øget kriminalitet i vores område, siger Astrid Kidde Larsen der, med sin familie, bor omkring 100 meter fra Satudarahs klubhus i Viborg.

Det er omkring en måned siden rockerne etablerede sig i klubhuset på Gl. Aarhusvej i Viborg. Siden da har politiet været massivt til stede i området, fortæller Astrid Kidde Larsen.

Øget aktivitet

- Vi har ikke lagt mærke til, at der har været mere aktivitet i det hus rockerne er flyttet ind i. Men vi har lagt mærke til, at der har været meget mere politi i området, siger naboen til rockerborgen i Viborg.

Hovedparten af de 17 personer, som politiet mener hører til rockergruppen Satudarah, er løsladt igen, mens enkelte i dag skal afhøres af Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet lover i samme forbindelse, at der løbende bliver holdt øje med klubbens aktiviteter i Viborg. Det beroliger dog ikke naboerne til huset på Gl. Aarhusvej.

Låste døre

- Vi ved ikke hvad det er de er blevet anholdt for, og vi ved ikke hvad det er de samles om. Den lukkethed giver naturligvis anledning til, at vi er urolige, siger Astrid Kidde Larsen.

Hun peger i samme forbindelse på den øgede bande-kriminalitet, som i øjeblikket skaber store problemer andre steder i Danmark.

- Man kan ikke lade være med at tænke sit. Jeg vil i hvert fald låse min dør nu, hvis jeg er alene hjemme, slutter naboen til den nye rockerborg i Viborgs sydlige bydel. 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.