Venstre-højborg udsætter valg af folketingskandidat

Tidligere i marts fortalte vi på TV MIDTVEST om, hvordan Venstre i Ringkøbing-Skjern havde svært ved at finde en ny folketingskandidat.

Henrik Østergaard er formand for Venstres kredsbestyrelse i Ringkøbing-Skjern Kommune. Foto: Lars Lauridsen, TV MIDTVEST

Coronavirussen har nu fået Venstre i Ringkøbing-Skjern Kredsen til at udsætte det møde, hvor det skulle have været besluttet, hvem der i fremtiden skal være kredsens folketingskandidat.

Læs også Venstre må kigge langt efter en folketingskandidat i Ringkøbing-Skjern Kommune

- Vi har flere interesserede og kompetente kandidater til posten, men forventer i den nuværende situation ikke, at det er muligt at gennemføre hverken forudgående præsentationsmøder eller selve opstillingsmødet, siger Henrik Østergaard, der er formand for partiets kredsbestyrelse i Ringkøbing-Skjern.

Mødet er i stedet blevet udskudt til efter sommerferien, og kredsbestyrelsesformanden forventer, at man i løbet af foråret vil være klar til at fastlægge en ny dato for mødet. 

02:40

Den 10 marts fortalte vi om, hvordan skuffelsen ved sidste valg har gjort det svært for Venstre at finde en ny kandidat i Ringøbing-Skjern.

Luk video