Tre indbrudstyve anholdt lidt udenfor Ringkøbing: Forsøgte at stjæle tre forskellige steder

Der skulle tre forsøg til før tre aarhusianske indbrudstyve i nat slap af sted med tyvekoster. Kort tid efter blev de anholdt af politiet ved Røgind Kro i Ringkøbing.

Først et forsøg i Tarm, så i Velling og til sidst i Ringkøbing.

Tre aarhusianske mænd i alderen 25-28 var natten til onsdag på jagt efter tyvekoster i tre vestjyske byer.

Klokken 00.23 får lokalpolitiet i Ringkøbing et opkald fra en anmelder, der har set en mand inde i sin have.

Kort tid efter får politiet endnu et opkald, hvor en anmelder har hørt støj og overrasker tre mænd med lommelygter, der alle løber og flygter i en personbil.

- Klokken 01.11 får vi igen et opkald. En anmelder kan se lommelygter og høre nogen banke på vinduet og råbe 'politi'. Der bliver stjålet et dankort, en bærbar og nogle kontanter, fortæller politiassistent Martin Christensen fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Anholdt efter tre forsøg 

Kort tid efter kører en hundepatrulje i retning mod Ringkøbing. Ved Røgind Kro i No ser patruljen en mørkklædt mand ved vejen, som skynder sig væk. I buskadset ser de en bil, hvor den ene gerningsmand sidder.

- Hunden vil videre og findere yderligere to mænd i skovkrattet. Den finder også Dankort og bilnøgler til bilen, hvor den ene gerningsmand sidder. Her finder de computeren, siger politiassistent Martin Christensen.

Alle tre mænd blev anholdt og sidder nu varetægtsfængslet i Holstebro. Politiet skal nu til at fastlægge, om det er de samme gerningsmænd, som blev set i byerne Tarm og Velling.