Tidligere Skjern-spiller kan få debut på landsholdet

Landstræneren udtog i dag GOG's Mathias Gidsel til den danske trup, der skal spille to EM-kvalifikationskampe. Han har sin håndboldopdragelse fra Skjern.

Den unge bagspiller Mathias Gidsel har spillet alle sine ungdomsår i Skjern Håndbold. Men det er som GOG-spiller, at han nu kan få debut på herrelandsholdet. 
    
Det står klart, efter at landstræner Nikolaj Jacobsen mandag udtog den danske trup, der skal møde Schweiz og Finland i to EM-kvalifikationskampe i starten af november.
Den 21-årige højreback Mathias Gidsel har i denne sæson spillet nogle gode kampe for GOG, og det har været nok til en udtagelse til landsholdet.

Füchse Berlin-backen Lasse Andersson er også kommet med i truppen, der desuden tæller stjernenavne som målmanden Niklas Landin og bagspillerne Mikkel Hansen og Rasmus Lauge. Til gengæld er playmakeren Morten Olsen og backen Lasse Møller ikke med i truppen på grund af skader.

Kan få debut på dansk grund

Danmark er i EM-kvalifikationsgruppe med Makedonien, Schweiz og Finland, og kampene gælder en plads ved EM i Ungarn og Slovakiet 2022. Det vil være første gang siden oktober 2019, at håndboldherrerne spiller en landskamp på dansk grund.

Nikolaj Jacobsens tropper tager 4. november imod Schweiz på hjemmebane i Aarhus, mens Finland venter i Helsinki tre dage senere.

I alt 20 spillere udgør truppen til de to EM-kvalifikationskampe:


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.