Stor opbakning til nyt musikarrangement i Spjald

Efter corona-isolation syntes en gruppe unge, at borgerne i Spjald trængte til musik, øl og oplevelser.

Medarrangør Anders Rindom Elbæk (i midten) er godt tilfreds med opbakningen. Foto: Pernille Keller Sand, TV MIDTVEST

Efter at coronakrisen har aflyst rigtig mange arrangementer, er der lørdag i Spjald brede sommersmil over udsigten til musik i det fri. 

Læs også Biograf, bingo og koncert: Stort drive-in-event erstatter aflyste arrangementer

En gruppe unge har igennem længere tid arbejdet på at få sat lyd til Rock i Spjald, og i dag er det så lykkes at få skruet op for sommerfesten i den lille by.

- Efter corona manglede borgerne i Spjald at komme ud og opleve noget. Høre noget livemusik, drikke nogle bajere og have det sjovt. Derfor har vi valgt at stable det her på benene i den her weekend, hvor det plejer at summe her, fordi der normalt er Ramsing Cup og flere tusinde mennesker, siger medarrangør af Anders Rindom Elbæk med henvisning til det årlige fodboldstævne i byen, der tiltrækker rigtig mange mennesker.

Vender måske tilbage

Der er solgt 255 billetter ud af 300 mulige. Og det er arrangørerne rigtig godt tilfreds med. 

Læs også Sådan er dine rettigheder, hvis smittefare aflyser dit arrangement

- Den er simpelthen helt suveræn. Jeg tror, at alderspredningen går fra 18 til 65, og det kan man ikke klage ret meget over. Samtidig har opbakningen fra de lokale firmaer været god. De har sponsoreret hist og her. Folk har nærmest stået i kø for at hjælpe med det her arrangement, fortæller Anders Rindom Elbæk. 

Musikarrangementet begyndte klokken 14 og slutter klokken 22. Men allerede nu har Anders Rindom Elbæk overvejet, om Rock i Spjald skal komme tilbage igen næste år. 

- Vi har lavet det på grund af corona, men med den succes vil jeg ikke afvise, at vi gør det igen næste år. Det er ikke planlagt, men hvis der bliver lidt overskud, så kan det være, at det skal komme igen, hvis der er nogen, der vil kører det videre efter os, eller vi selv vælger at fortsætte, slutter han.

Se mere fra musikfesten i klippet herunder. 

00:57

Efter at coronakrisen har aflyst rigtig mange arrangementer, var der i Spjald i dag brede sommersmil over udsigten til musik i det fri.

Luk video