Skjern Håndbold siger farvel til Anders Eggert med pokalbronze

Skjern vandt 31-26 over GOG i bronzekampen ved Final 4, der var den sidste for Anders Eggert og Bjarte Myrhol.

Anders Eggert efter dagens kamp.

Den tidligere landsholdsspiller Anders Eggert slutter karrieren af med bronzemedaljer i pokalturneringen.

Det står klart, efter at Skjern Håndbold søndag eftermiddag slog GOG med 31-26 i kampen om tredjepladsen i herrernes pokalturnering, der sætter punktum for Eggerts håndboldkarriere.

- Det er vemodigt og fedt. Jeg er glad. Det har været nogle fantastiske år, og jeg kommer til at savne det hele, siger Eggert til TV2 Sport.

Foruden den 39-årige fløjspiller var bronzekampen også den sidste i på klubplan for den norske stregprofil Bjarte Myrhol.

Nordmanden bidrog til sejren med fem scoringer, mens Eggert satte tre i mål.

Skjern kom bedst fra start, og var efter cirka ti minutter foran 7-3.

GOG oppede dog sit spil blandt andet med storspil i målet fra 47-årige Søren Haagen, der spillede sidste kamp for GOG, og så kunne fynboerne gå til pause foran med 15-14.

I anden halvleg stod der Skjern på det meste, mens GOG ikke kunne finde rytmen - og slet ikke målet.

Blandt andet lykkedes Skjern med at holde Mathias Gidsel i relativ kort snor. Landsholdsbacken, der scorede 14 mål i semifinalen lørdag, blev holdt på tre scoringer.

Samtidig tog Robin Haug i Skjern-målet godt fra, og det sidste kvarter endte med en lille ydmygelse af GOG, der holdt nogle store scoringspauser undervejs, men dog fik pyntet lidt på resultatet til sidst.