Skjern bremser formstærke Fredericia med god anden halvleg

Fredericia var fire mål foran i første halvleg, men måtte alligevel rejse fra Skjern med et klart nederlag.

René Rasmussen brillerede onsdag aften med ni scoringer i kampen mod Fredericia HK.

Efter en noget haltende sæsonstart ser Skjern Håndbold efterhånden ud til at have fået bedre greb om tingene i herrernes håndboldliga.

Onsdag aften vandt de ambitiøse vestjyder for tredje gang i træk, da Fredericia HK blev slået 36-30 i Skjern.

Gæsterne har ellers været stærkt kørende på det seneste og ankom med fem sejre i de seneste seks kampe.

Og i første halvleg fortsatte de gode takter for Fredericia, der kort før pausen var foran med fire mål, men trods alt måtte "nøjes" med en 19-17-føring efter de første 30 minutter.

Men efter sidebyttet gik det galt for træner Jesper Houmark og hans mænd. Skjern nåede hurtigt op på 19-19 og 20-20, og derfra tog gæsterne aldrig føringen igen.

I stedet kunne hjemmeholdet trække fra på en aften, hvor den rutinerede fløjspiller René Rasmussen brillerede med ni scoringer.

Da hjemmeholdet mod slutningen scorede fire gange på stribe til stillingen 34-27, var kampen endegyldigt afgjort.

Skjern rykker med sejren op som nummer fem med 19 point for 16 kampe. Fredericia bliver stående på 14 point på ottendepladsen.