Politi efter mistænkelige dødsfald: Umiddelbart ikke tegn på udefrakommende forbrydelse

Politiet arbejder stadig i huset i Ringkøbing.

Umiddelbart ligger der ikke en udefrakommende forbrydelse bag to dødsfald i Ringkøbing. Det oplyser politiet.

- Umiddelbart er der ikke. Men vi skal selvfølgelig holde alle muligheder åbne og undersøge det her for at udelukke, at der er sket en forbrydelse, og det er det, vi er i gang med i øjeblikket sammen med vores kriminalteknikere og retsmedicinere, siger Henning Præstegaard, der er politikommisær ved lokalpolitiet i Herning.

Ved middagstid fandt politiet to døde personer i en privat villa i byen. Dødsfaldene blev betragtet som mistænkelige, og siden fundet har politiet efterforsket i og omkring huset på villavejen.

I løbet af eftermiddagen og aftenen er retsmedicinere og teknikere fra National Kriminalteknisk Center gået i gang med at lede efter svar på, hvorfor de to mennesker er afgået ved døden.

Afspærring ved stedet.
Afspærring ved stedet.
Foto: TV MIDTVEST

Naboer til huset fortæller til TVMIDTVEST, at politiet før har været tilstede ved adressen. Den oplysning verificerer Henning Præstegaard.

- Jeg kan bekræfte, at politiet har været i forbindelse med nogle sammenhænge i familien her, men ellers kender jeg ikke nærmere til de forhold, og det er ikke det, der har krævet vores tilstedeværelse i dag.

De næste skridt i efterforskningen er, at teknikere skal fortsætte undersøgelserne for at konstatere eller udelukke, at der er sket en forbrydelse, oplyser politikommissæren.

- Og så skal vi have de to afdøde undersøgt nærmere af retsmedicinerne, og det vil ske ved en obduktion en af de nærmeste dage, formentlig allerede i morgen. Så afventer vi resultatet af det, så indtil videre kan vi ikke sige yderligere om, hvad der skal foregå. Men umiddelbart er der ikke noget, der tyder på nogen udefrakommende forbrydelse i hvert fald.

Midt og Vestjyllands Politi blev kaldt til Ringkøbing omkring middagstid i dag.

Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.