Onlineslagteri har stor succes – nu udvider de til meget større lokaler

Det går godt for Mr. Beef, der sælger kød på nettet. Derfor har virksomheden fået vokseværk.

Det går stærkt for onlinehandlen i disse tider, og det mærker man i høj grad hos Ringkøbing-virksomheden Mr. Beef.

Her kan man købe kød på internettet, og det har vist sig at være en stor succes. Faktisk så stor, at virksomheden nu har fået pladsmangel, så nu er det tid til at flytte.

- Planen var rent faktisk, at vi skulle bygge. Men vi fik muligheden for at leje den her fantastiske bygning. Det er en tidligere fødevarevirksomhed, men nu bliver det en ny online slagterbutik, siger direktør Ole Østbjerg.

quoteCoronakrisen har været vand på vores mølle, det er der ingen tvivl om.

Ole Østbjerg, direktør, Mr. Beef

Virksomheden bliver i Ringkøbing og går fra at have 800 kvadratmeter til at kunne boltre sig på intet mindre end 5.000 kvadratmeter.

- De nye lokaler, vi rykker ind i nu her, de gør, at vi kan vækste til i hvert fald den tredobbelte størrelse af, hvad vi har i dag. Og det ser vi også kan ske henover de næste år, jubler direktøren.

Lige nu er der 15 medarbejdere ansat, og virksomheden er ved at ansætte to-tre ekstra. De store lokaler giver mulighed for, at kødet kan blive pakket hurtigere, hvilket gør produktionen mere effektiv, regner Ole Østbjerg med.

Generelt er det kun gået en vej for virksomheden, siden de deltog i DR-programmet Løvens Hule, og det er op. Den succes regner direktør med fortsætter.

- Coronakrisen har været vand på vores mølle, det er der ingen tvivl om. Onlinehandel er eksploderet og især inden for fødevarer. Kombineret med superprodukter har vi fået os sat rimeligt hårdt i markedet, slår han fast.