Nye arbejdspladser til Ringkøbing: Gældsstyrelsen søger 30 medarbejdere

Den statslige styrelse har travlt med at inddrive gæld til det offentlige og når snart op på 270 ansatte i Ringkøbing.

Ringkøbing kan endnu engang glæde sig over nye statslige arbejdspladser.

Gældsstyrelsen søger 30 nye medarbejdere til sin afdeling i byen.

Det sker kort tid efter den seneste ansættelsesrunde, hvor 20 nye stillinger blev slået op, og når de nye stillinger er besat, vil der i alt være 270 medarbejdere i kontorerne på Ribovej. 

- Vi er godt i gang med at genskabe en effektiv gældsinddrivelse, og der er fart på i Ringkøbing. Derfor har vi brug for endnu flere medarbejdere, der ønsker at være med til at gøre en forskel, siger underdirektør i Gældsstyrelsen, Inge Maria Frydendahl Kruse, i en pressemeddelelse.

Inddrev 8,7 milliarder

Gældsstyrelsen beskæftiger sig med at inddrive gæld for det offentlige. De nye medarbejdere skal arbejde med det, som styrelsen kalder retskraftvurdering, hvor man skal vurdere, om gælden er lovlig at inddrive. 

Det betyder, at styrelsen nu søger nye folk med en baggrund som for eksempel jurist, finansøkonom og kontoruddannet. Der er ansøgningsfrist den 29. juli, og de nye medarbejdere forventes at begynde til oktober. 

Gældsstyrelsen har i alt omkring 1500 medarbejdere. Styrelsen har også en afdeling i Thisted, hvor der for nylig blev ansat 30 nye medarbejdere, så der nu er 190 ansatte i afdelingen i Thy.

Gældsstyrelsen så dagens lys, da politikerne i 2018 besluttede at dele Skat op i syv nye styrelser. Sidste år satte styrelsen rekord ved at inddrive gæld for 8,7 milliarder kroner.

Gældsstyrelsen afholder online informationsmøde om de opslåede stillinger den 8. juli. 

Eksternt link - se stillingsopslagene her.

Underdirektør i Gældsstyrelsen, Inge Maria Frydedahl Kruse.
Underdirektør i Gældsstyrelsen, Inge Maria Frydedahl Kruse.
Foto: Gældsstyrelsen

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.