Nu kan du købe en tidligere brandstation

Der er tale om en ejendom på 778 m². Det oplyses, at bygningerne har brug for en kærlig hånd, men det afskrækker umiddelbart ikke potentielle købere.

Brandstation til salg i Ringkøbing
Foto: Nordicals Erhvervsmæglere

Står du og mangler en brandstation, så har du nu muligheden for at erhverve dig sådan én i Ringkøbing.

- Vi får tit lidt sjovere ting ind, men jeg har endnu ikke solgt en brandstation, lyder det fra Kasper Bergenhammer Andersen, der er erhvervsmægler hos Nordicals Erhvervsmæglere, som står for salget.

Siden 1967 har Brand & Redning Midtvest haft til huse på adressen på Vesterkær, men har nu samlet deres aktiviteter på Birkmosevej.

Derfor sælger de tre midt- og vestjyske kommuner, der ejer bygningerne, nu den tidligere brandstation i offentligt udbud.

Prisen lyder på 600.000 kroner.

- Det betyder, at vi har lavet en vurdering af prisen og så er det op til folk at vurdere, hvad de vil give for den, fortæller erhvervsmægleren.

Der er tale om en ejendom på 778 m² bestående af tre separate bygninger. Ved at læse salgsannonceren står det klart, at bygningerne har brug for en kærlig hånd.

- Bygningerne har generelt brug for en renovering og modernisering, herunder sanering af fugtproblemer, hvilket naturligvis afspejles i foreslået udbudspris, lyder det.

Men det skræmmer tilsyneladende ikke potentielle købere væk.

- Vi har sendt tilbudsblanketter ud til en håndfuld, og der er flere fremvisninger i denne uge, siger mægler Kasper Bergenhammer Andersen.

- Den skal nok blive handlet. Så er spørgsmålet, om prisen er god - det ved vi om fjorten dage, griner han.

Tilbudsfrist er 25. juni kl. 13. Det oplyses, at du kan rekvirere en tilbudsblanket via mail 7500@nordicals.dk.