Norsk topscorer forlænger kontrakten med Skjern

Skjern Håndbold holder fast i klubbens topscorer gennem to sæsoner, norske Eivind Tangen.

Eivind Tangen har forlænget sin kontrakt med Skjern Håndbold. Her ses han sammen med klubbens sportschef Thomas Klitgaard.
Eivind Tangen har forlænget sin kontrakt med Skjern Håndbold. Her ses han sammen med klubbens sportschef Thomas Klitgaard.
Foto: Skjern Håndbold

Skjern Håndbolds topscorer gennem de to forrige sæsoner, 28-årige Eivind Tangen, har forlænget kontrakten med de grønblusede.

- Jeg har det godt i Skjern, og holdet ser spændende ud - både i år og i de kommende sæsoner. Ser man på de andre tophold, så mister mange af dem store profiler, mens jeg synes, at vi formår at bevare kontinuitet. Derfor har jeg også stor tro på, at vi i Skjern Håndbold kan præstere store resultater de kommende år, siger Eivind Tangen i en pressemeddelelse fra håndboldklubben.

Eivind Tangen kom til Skjern Håndbold midtvejs i mesterskabssæsonen i 2018, og siden har han været en markant profil på banen. I denne sæson er han noteret for 84 mål i HTH Herreligaen.

Derfor er sportschef Thomas Klitgaard også meget tilfreds med, at nordmandens underskrift er på plads.

- Eivind Tangen har nogle spidskompetencer, som meget få er i besiddelse af. Han har et af ligaens hårdeste skud, og tilmed er han tovejsspiller, hvilket er et kæmpe plus for os. Han har gennem de seneste sæsoner fået og taget mere ansvar på og udenfor banen - og det ser vi frem til, at han fortsætter med i de kommende år, siger Thomas Klitgaard.

Kontrakten med den norske højre back er faldet på plads kun få dage efter at også Senjamin Buric skrev under på en kontrakt. Begge spillere har forlænget samarbejdet med klubben frem til 2025.