Myrhol gjorde comeback efter tarmoperation: - Det er fantastisk at være tilbage

Med anføreren tilbage på banen vandt Skjern Håndbold ude over KIF Kolding.

Skjern Håndbolds anfører Bjarte Myrhol scorede fem gange, da han lørdag eftermiddag gjorde comeback for vestjyderne i kampen på udebane mod KIF Kolding.

Den 37-årige nordmand gennemgik den 2. januar for anden gang en tarmoperation. Sygdommen betød, at han måtte melde afbud til EM på hjemmebanen i Norge, ligesom han har været tvunget til at sidde udenfor i flere kampe for Skjern. 

Men her knap to måneder efter den seneste operation er han altså kommet sig så meget, at han er klar til at gå på banen igen. Opgøret i Kolding var samtidig Myrhols kamp nummer 200 for de grønne fra Skjern.

- Det var fantastisk at være tilbage på banen. Det er en meget bedre fornemmelse at stå med, når man kan hjælpe holdkammeraterne på banen, siger Myrhol til Skjern Håndbolds hjemmeside.

Skjern Håndbolds resultater har i denne sæson været noget svingende, og vestjyderne måtte også kæmpe hårdt mod bundholdet fra Kolding, men endte alligevel med at vinde 31-28.

- Det var ekstra vigtige point i dag. Vi har haft nogle problemer i denne sæson. Derfor smager pointene bare endnu bedre, siger Myrhol.

Topscorer for Skjern blev Bjarte Myrhols landsmand Eivind Tangen. Efter sejren ligger Skjern på ligaens femteplads.

Dagens kampe i tal

 

SE OGSÅ - Overtrådt Special med Bjarte Myrhol fra april 2017.

 

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.