Mordsag fra Borris: Allan fik sat ansigt på tvillingebroderens formodede drabsmænd

På den syvende af 14 retsdage afgav Allan Linde Simonsen forklaring i sagen, hvor to mænd er tiltalt for at have dræbt hans bror.

For mere end et år siden mistede Allan Linde Simonsens sin tvillingebror Kenneth. Den 47-årige mand blev fundet dræbt i en skov ved Borris nær Skjern.

I dag skulle Allan Linde Simonsen så for første gang se broderens to formodede drabsmænd i øjnene, da han skulle vidne i retssagen mod dem.

- Jeg har det ad helvede til med det, for jeg aner jo ikke, hvem de er. Og så skal jeg op og se dem, lød det fra Allan Linde Simonsen, inden han satte sig i bilen og tog afsted mod retten i Herning.

For lidt over en måned siden begyndte retssagen, hvor to mænd på 32 og 37 år er tiltalt for at have slået og sparket Kenneth Linde Simonsen til døde i februar 2019.

- Jeg blev faktisk lidt nedtrykt, da jeg fik at vide, at jeg skulle vidne og ikke måtte deltage (i retsmøderne, red.) før den 20. maj. Jeg synes, at jeg skylder Kenneth at vise dem, at der findes andre end ham, der er trætte af dem.

Rart at få sat ansigt på

Allan Linde Simonsen skulle i retten fortælle om sit forhold til broderen og kontakten til ham op til drabet.

- Jeg er glad for, at jeg har fået sat ansigt på dem. Man forestiller sig jo nogle monstre eller sådan noget, men når man kigger på dem, er det jo ganske almindelige mennesker at se på. Det er bare grimt, at man så kan være sådan indvendig, lød det foran retten, da vidneudsagnet var givet.

Selv fik han ikke meget afklaring. Han håber, at der snart kommer nyt frem i sagen.

- At de vil fortælle, hvad der er sket, så de kan få den dom og komme ind for at afsone, så vi andre kan få tid til at sørge over Kenneth, sluttede Allan Linde Simonsen.

Udover ham er yderligere 36 vidner indkaldt til retssagen. Heriblandt politifolk, ambulancereddere, anmelderen af drabet og andre med relationer til Kenneth Linde Simonsen og de to tiltalte.

De tiltalte nægter sig begge skyldige. Der ventes at falde dom i sagen den 22. juni.

For mere end et år siden blev Allan Linde Simonsens tvillingebror dræbt. I dag skulle han se sin brors formodede drabsmænd i øjnene for første gang.

Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.