Kom og hjælp os: Kommune søger flere hænder i kampen mod corona

Ringkøbing-Skjern Kommune opfordrer personer med en sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund til at melde sig på banen.

Region Midtjylland har gjort det med stor succes, og nu prøver Ringkøbing-Skjern Kommune også at sikre sig ekstra hænder til at løse de store udfordringer, som coronasmitten fører med sig.

Kommunen opfordrer alle med en sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund til at stille deres arbejdskraft til rådighed.

- Vi prøver at være to skridt foran corona-virusset, og vi forudser nu, at der kommer til at mangle hænder i kampen mod den. Derfor vil vi gerne høre fra alle, der kan hjælpe til, så vi kan klæde dem på til denne historisk store opgave, siger Anja Thoft Bach, fagchef for sundhed og omsorg, i en pressemeddelelse.

Kommunen har brug for flere ansatte til ældrecentre, specialcentre, bosteder og hjemmeplejen. Det er blandt andet uddannede personer, der for nylig er gået på pension, eller studerende, der er i søgelyset.

Anja Thoft Bach har bemærket den store interesse, som Region Midtjylland fik på et lignende opslag, og hun siger, at det er imponerende at være vidne til den ansvarlighed, som befolkningen udviser.

- Der skal ikke være tvivl om, at vi bredt i sundhedssystemet har brug for alle. Om man er sosu-medarbejder, sygeplejerske eller har pædagogisk bagrund, og om man melder sig til regionen eller kommunen, så har vi brug for, at alle løfter i flok, så vi kan hjælpe alle plejekrævende i den kommende tid, siger hun.

Kommunen understreger, at arbejdet vil blive aflønnet efter gældende overenskomst. 

Man kan melde sig til kommunen via denne hjemmeside: https://rksk.career.emply.com/corona

Tema

Coronavirus

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sundhed.