Kasper Søndergaard bliver assistenttræner

Skjern-ikonet Kasper Søndergaard bliver assistenttræner i Skjern Håndbold fra den kommende sæson.

Kasper Søndergaard, der grundet coronakrisen måtte indstille sin aktive håndboldkarriere før end planlagt, fortsætter i Skjern, som han har spillet for siden 2011.

Den 38-årige tidligere OL- og EM-guldvinder trækker i arbejdstøjet som assistenttræner under Claus Hansen fra næste sæson, oplyser klubben torsdag.

- Jeg er utrolig spændt, men først og fremmest enormt glad for at få muligheden for at stå i spidsen sammen med Claus Hansen i en storklub, der betyder så meget for mig, siger Kasper Søndergaard i en pressemeddelelse.

- Jeg brænder for at komme i gang. Det bliver en helt ny verden og et nyt kapitel for mig, som jeg er enormt spændt på at tage hul på. Jeg håber og tror på, at jeg kan bidrage med ting gennem min erfaring og karriere, der kan supplere Claus Hansen på bedste vis i træning og kamp, lyder det.

Formand: - Han er indbegrebet af Skjern Håndbold

Skjern Håndbolds bestyrelsesformand, Carsten Thygesen, er glad for, at en kapacitet som Kasper Søndergaard fortsat er at finde i det vestjyske efter sommerferien.

- Han er indbegrebet af Skjern Håndbold. Med sin ambitiøse og professionelle tilgang til sporten har han været en været usædvanlig vigtig faktor for os i de sidste ni år på banen. Søndergaard har bidraget med en udpræget vinderkultur, og har international erfaring fra øverste hylde, som vi ser frem til med stor spænding, skal folde sig ud på bænken.

Carsten Thygesen, bestyrelsesformand, Skjern Håndbold.
Carsten Thygesen, bestyrelsesformand, Skjern Håndbold.
Foto: Lars Lauridsen, TV MIDTVEST

- Om det er i administrationen, i trænerteamet eller i spillertruppen, skal vi have den stærkeste opstilling på alle fronter for at kunne fastholde vores position i toppen af dansk håndbold. Vi føler os godt rustet hele vejen rundt, og glæder os bare til at vi for alvor kan komme i gang igen, siger Carsten Thygesen.

Kasper Søndergaard nåede i sin karriere at spille mere end 350 kampe for Skjern.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.