Gård ved Ringkøbing brød i brand

En beboer er kørt til observation for røgforgiftning efter branden.

Natten til mandag brød der ild i en gård mellem Søndervig og Ringkøbing. Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj.

Vagtchefen oplyser yderligere, at der er tale om en gård på Røjklitvej nordvest for byen Kloster, og at det var i stuehuset, branden begyndte. Der er tale om en trelænget gård, hvor stuehuset er bygget sammen med to længer, men det er hovedsageligt i stuehuset, at skaderne er sket.

- Der var en beboer derude, som er blevet kørt til observation for røgforgiftning, men ellers er personen ikke kommet noget til, siger Ole Vanghøj.

Indsatsleder ved Brand & Redning MidtVest, Rune Madsen, oplyser, at brandskaderne skaderne på stuehuset er så slemme, at personen ikke kan flytte ind i huset igen lige foreløbigt. 

Brandvæsenet modtog meldingen om branden klokken 02.30 natten til mandag, og klokken 06.30 oplyste indsatsleder, Rune Madsen, at brandvæsenet forlod stedet klokken 06.00 efter at have slukket de sidste flammer. Nattens heftige blæst gjorde det svært at slukke branden.

Brand & Redning MidtVest har ingen brandårsag endnu, men der er mistanke om, at det kan være en eltavle, der startede flammerne. Det skal politiet undersøge i løbet af morgenen, afslutter Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi.