Flere borgere har tippet politiet om manden, der blev påkørt af et tog

Lokalpolitiet i Ringkøbing har fået flere henvendelser fra borgerne om, hvem den mand er, der døde, da han blev påkørt af et tog onsdag aften.

Det er en svær opgave for politiet at få identificeret den mand, der onsdag aften blev påkørt af et tog i Ringkøbing. Manden døde ved påkørslen, og politiet har bedt borgerne om hjælp til at identificere manden.

- Der er nogle stykker, der har henvendt sig om, at det kunne være en konkret person. Vi har været ude på hans adresse, og der er han ikke, og der er også flere andre ting, der tyder på, at det kunne være ham, siger politiassistent, Bjarne Højgaard.

Han fortæller, at der er tale om en lokal person. Men trods politiets formodninger har det stadig ikke været muligt at fastslå mandens identitet, da liget er ret ilde tilredt.

- Lige nu forsøger vi at finde ud af, hvem mandens tandlæge er og se, om vi kan identificere ham på den måde. Det er nemlig en noget hurtigere metode end eksempelvis med DNA, siger Bjarne Højgaard.

Togulykken skete ved Sønder Ringvej i Ringkøbing kort før klokken 22.00 onsdag aften. Toget havde ni passagerer og en lokofører ombord.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.