Fik beskeden i tv-studie: Mads Fuglede smittet med corona

Venstres folketingsmedlem, der vil være ny kandidat i Ringkøbing-Skjern, sad i studiet hos TV 2, da han fik besked om den positive test.

Listen over folketingsmedlemmer, der er smittet med coronavirus, fortsætter med at vokse.

Ny på listen er blandt andre Venstres integrations- og udlændingeordfører Mads Fuglede, der satser på at blive partiets nye folketingskandidat i Ringkøbing-Skjern.

Fuglede fik beskeden, da han tirsdag var i studiet hos TV 2 i forbindelse med dækningen af det amerikanske valg. Han fortæller, at han inden da var blevet testet to gange.

- Min første og anden test for covid-19 var negative. Men jeg fik taget en ekstra tredje test, da jeg alligevel var ude for at få min søn Johannes testet. Den test fik jeg resultatet af, da jeg sad i studiet på TV 2. Jeg blev både overrasket og utrolig ked af det og forlod selvfølgelig straks TV 2s studie for at gå hjem i karantæne, siger Mads Fuglede til nyhederne.tv2.dk.

TV2 har efterfølgende bedt alle gæster og medarbejdere på produktionen om at følge myndighedernes anbefalinger og gå i isolation. Fuglede skriver selv på Facebook, at han ingen symptomer har.

Tirsdag meddelte den konservative formand Søren Pape Poulsen, at han også er smittet med corona. Pape Poulsen har isoleret sig i hjemmet i Viborg, og da han kun har forholdsvis milde symptomer, satser han på at fortsætte sit arbejde med mange virtuelle møder.

Samtidig gik en række socialdemokratiske ministre - blandt dem Mogens Jensen, der er valgt i Herning - i selvisolation, fordi de har holdt møder med en smittet person, og natten til onsdag skrev justitsminister Nick Hækkerup på Facebook, at han nu har fået bekræftet, at han også er ramt af covid-19.

OVERBLIK: Corona rammer Folketinget og sender ministre hjem


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Politik.