Endnu en skunk-sag: Vietnameser fængslet for skunkproduktion i Skjern

Retten i Herning har i dag varetægtsfængslet en vietnamesisk mand for skunkproduktion.

Midt- og Vestjyllands Politi har endnu engang lukket et ulovligt skunklaboratorium. Denne gang ved Skjern, hvor en person er anholdt. 

Det er en 45-årig vietnamesisk statsborger, og han er i retten i Herning i dag blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for produktion af det euforiserende stof skunk.

- Det drejer sig om produktion af det, der svarer til cirka fem kilo skunk, fortæller specialanklager ved Midt- og Vestjyllands Politi, Lise Hedsgaard.

Af hensyn til efterforskningen bad hun om at få lukkede dørene til grundlovsforhøret, og derfor er der ikke mange oplysninger om sagen.

Otte fængslede siden august

Med den nye skunk-sag fra Skjern har Midt- og Vestjyllands Politi siden midten af august fundet frem til fem forskellige skunklaboratorier.

Blandt andet i Ådum ved Tarm, i Bølling ved Skjern og i Tjørring ved Herning. Nu er der siden midten af august i alt blevet varetægtsfængslet otte personer i sager om skunkproduktion i Midt- og Vestjylland.

I den nyeste sag blev den 45-årig mand anholdt fredag morgen ved en ejendom ved Skjern. Han er varetægtsfængslet frem til den 29. oktober.

Kort om skunk