Den dømte er tilbage i Troldhede: - Jeg tør simpelthen ikke at forlade mit hus

Efter Jette Keller kom hjem fra retten, hvor en 50-årig mand i dag har fået en behandlingsdom, ventede manden og var klar med flere trusler til naboerne.

Lettelse er blevet afløst af en uforståelig følelse hos Jette Keller fra Troldhede, efter en 50-årig mand er blevet idømt en behandlingsdom for chikane og trusler i byen. Foto: Frederikke Dammark, TV MIDTVEST

Manden var ikke selv til stede i retten, da han fik sin dom. I stedet var ham og broren tilbage på Østergade i Troldhede, hvor de kørte rundt og chikanerede beboerne.

Det var netop det Jette Keller havde frygtet, da den 50-årige ikke blev idømt fængsel. 

Læs også Tidligere nabo er uden ord efter behandlingsdom til 50-årig – frygter nye trusler

- Inde fra stuen kan vi se, at han gestikulerer til en af naboerne, og der bliver så kastet noget efter deres bil. De træder ud af deres bil, og så løber vores nabo efter dem med et baseballbat, fortæller hun til TV MIDTVEST.

Det var Michael Beck, der havde fundet sit baseballbat frem, og det kostede den dømte mand en energidrik i hovedet, et sidespejl og et par store buler i bilen.

- Jeg er ude at handle, og så ringer min kone og siger, at nu er han her. Så jeg skynder mig hjem, og der får jeg en fuck-finger, så jeg kaster en energidrik efter ham. Ham og hans bror kommer ud af bilen og truer med tæsk og siger, at nu er jeg død, fortæller Michael Beck, der har boet i Troldhede siden november.

00:11

Privat video: Jette Keller

Luk video

- Hvis politiet ikke kan finde ud af at passe på borgerne, så må jeg jo gøre noget selv, siger han.

Politiet har været tilstede på adressen, hvor Michael Beck blev sigtet for hærværk og konfiskerede baseballbattet, efter at han angreb bilen.

- Selvom man føler sig chikaneret, så skal man ikke ødelægge folks ting, så derfor er der en, der er blevet sigtet for hærværk, og på nuværende tidspunkt kan det ikke fortælles, om der kommer flere sigtelser, fortæller Jens Claumarch, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Beboere er stadig utrygge efter dom

At manden befandt sig ude på adressen, kommer ikke som en overraskelse for Jette Keller.

Læs også Mand idømt behandlingsdom for trusler og chikane i Troldhede

- Jeg tør simpelthen ikke forlade mit hus, for han holder stadigvæk på nabogaden, så jeg er bange for, at han går løs på min bil eller hus, hvis der ikke er nogen hjemme, siger hun til TV MIDTVEST.

Hun fortæller også, at en nabo nærmest flygtede med sit barn i favnen, da hun så den dømte komme trillende ned ad gaden.