Dansk Folkeparti: Der skal findes en løsning på naboproblemer

Den seneste tid har vi fortalt om borgere i Bonnet og Troldhede der føler sig chikaneret af to naboer. Nu vil Dansk Folkeparti finde en løsning.

I Bonnet har en 50-årig mand truet flere lokale og i Troldhede føler naboerne en 49-årig mand chikanerer dem. Sådan har det efterhånden været længe, men der er ikke meget hjælp at hente til beboerne i området.

quoteDet er altså ikke sjovt det her længere

Kaj Poulsen, Troldhede

Senest har Kaj Poulsen fra Troldhede fået kastet en flise gennem en rude.

- Det er altså ikke sjovt det her længere. Den kunne lige så godt have taget mig, fortæller Kaj Poulsen.

Borgerne i Troldhede har følt sig chikaneret af en 49-mand siden marts. I den forbindelse har TV MIDTVEST tidligere været forbi flere gange, for at høre til borgernes oplevelser.

- Klokken kvart i fem i nat, der kom der kanonskrald lige op af vinduerne, fortalte Jetter Keller fra Troldhede tilbage i oktober.

En nabostrid er ved at udvikle sig til et mareridt for beboerne i den lille by Troldhede. For et halvt år siden flyttede en mand ind i en lejebolig midt på Østergade, og siden er der opstået en masse problemer mellem ham og andre på gaden.

Nok er nok lyder det fra DF

I Bonnet blev en kvinde senest truet og væltet af sin cykel. Det optog hun på video, og den har Dennis Flydtkjær fra Dansk Folkeparti set.

quoteVi bliver nødt til at få lagt nogle flere stykker værktøj i værktøjskassen. Så der er flere muligheder for at løse de her problemer

Dennis Flydtkjær

- Vi bliver nødt til at få lagt nogle flere stykker værktøj i værktøjskassen. Så der er flere muligheder for at løse de her problemer, siger Dennis Flydtkjær fra Dansk Folkeparti.

Han og SFs retsordfører Karina Lorentzen har allerede stillet spørgsmål til Justitsminister Nick Hækkerup. Men Dennis Flydtkjær er ikke tilfreds med svaret, og derfor går han nu videre med det.

- Der er helt klart behov for, at vi får fulgt op på det her. Problemet er jo ikke løst i de to konkrete byer, og der er sikkert også mange andre steder, hvor det kan være et problem, fortæller Dennis Flydtkjær.

Efter langvarig nabo-chikane er borgere fra Bonnet og Troldhede nu gået sammen for at finde en løsning

Håber på løsning

I Troldhede håber Kaj Poulsen der snart bliver fundet en løsning.

- Vi aner ikke hvad der sker næste gang. Vi kan ikke have nogle ting i fred længere, fortæller Kaj Poulsen.

Derfor har borgerne i Troldhede aftalt at mødes med to lokale politikere, fordi de håber på hjælp derfra.

 

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Justistminister Nick Hækkerup. 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.