Bil ramte træ og kørte i sø – føreren var væk, da politiet kom frem

Politiet nåede at sende en båd i vandet for at lede efter personer fra bilen, før de fik fat i ejeren.

En bil er kørt i den sø, der er ved siden af Brejninggaard Efterskole, som ligger ved Spjald. Det oplyser vagtchef Allan Riis fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST.

Politiet fik en 112-melding klokken 15.33, hvor der blev sendt patruljer til stedet. Da de kom frem, blev det konstateret, at bilen var i søen, men at der ikke var nogen derinde.

- Det ser ud som om, at bilen har ramt et træ, inden den er forulykket, fortæller vagtchefen om episoden.

Derfor blev der sendt en båd i søen, ligesom hunde blev sendt ud langs bredden for at lede efter personer, fortæller Jan Johnsen, der er indsatsleder ved Brand & Redning Midtvest.

I mellemtiden aflæste politiet bilens nummerplade og fandt på den måde frem til ejeren. Her oplyser ejeren, at vedkommende har udlånt bilen til en bekendt.

- Vi finder så effekter i bilen, herunder id, der kan knyttes til den bekendte, der har lånt køretøjet, slår politiets vagtchef fast.

Mistanke om påvirket kørsel

Politiet får efterfølgende kontakt til den bekendte, der har lånt bilen. Han befinder sig i Spjald, og derfor sender politiet en patrulje og en ambulance ud for at se hans tilstand.

Det er besluttet fra politiets side, at den bekendte skal afgive en blodprøve, der skal fortælle, om vedkommende har været påvirket af alkohol eller narkotika under uheldet.

- Vi kan ikke udelukke, at det har været grund eller medvirkende til uheldet, siger vagtchefen.

Efter blodprøven er afgivet, skal føreren af bilen afhøres af politiet.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.