Anderledes konkurrence: Sjove videoer skal få smilet frem på folks læber

I Borris trænger man til et godt grin, mener bagmanden bag en lokal konkurrence.

Rigtig mange danskere skal have tiden til at gå derhjemme i disse dage, men selvom vi er hver for sig på grund af coronavirus, så kan vi da godt lave noget fælles hygge.

Det mener Lars Rahbæk fra Borris i hvert fald, og det fik ham til at starte konkurrencen #crazy20 i den lokale Facebook-gruppe Borris Sogn. Folk trænger nemlig til et godt grin og noget andet at tænke på, synes han.

- Strømmen af nyheder var jo så negativ. Så fik jeg lyst til at lave det her, så vi kunne have det lidt sjovt og lave noget fis og ballade, fortæller han.

Lars Rahbæks opslag i den lokale Facebook-gruppe.
Lars Rahbæks opslag i den lokale Facebook-gruppe.
Foto: Facebook

Søde dyr

Førstepræmien i konkurrencen er en Borris Kurv fra Dagli’ Brugsen til den værdi af 500 kroner. Men hvordan vinderen skal kåres ved Lars Rahbæk dog ikke helt endnu.

- Jeg tænker, jeg bare vælger en. Men hvis der kommer mange, så kan det godt være, at jeg søger dommere i gruppen. Det tager vi hen ad vejen, siger han med et grin.

En af de indsendte videoer kommer fra Line Bech Sørensen. Hun har lavet en sjov video, hvor hun fodrer sine dyr. Se den øverst i artiklen her. 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.