53-årig lærer sigtet for voldtægt af elev

En 53-årig mandlig lærer er søndag blevet fremstillet i grundlovsforhør sigtet for voldtægt af en 17-årig elev.

Midt- og Vestjyllands Politi har fra og med søndag middag fået tre døgn til at fortsætte efterforskningen af 53-årig mand, der er sigtet for at have haft samleje og anden kønslig omgang end samleje med en 17-årig pige. 

Dommeren ved retten i Viborg har dermed forlænget fængslingen af den 53-årige i tre gange 24 timer efter et grundlovsforhør søndag formiddag. 

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, så det er begrænset, hvilke oplysninger offentligheden for nuværende må kende til sagen. 

- Jeg kan sige, at der er tale om en 53-årig mand. Han er lærer, og udover at han er sigtet for at have samleje og anden kønslig omgang med en elev, er han også sigtet for voldtægt, siger anklager og advokaturchef Mette Møller fra Midt- og Vestjyllands Politi og understreger, at der efter anklagemyndighedens opfattelse ikke har været tale om samtykke. 

Manden er i øjeblikket frihedsberøvet, og det bliver han ved med at være i op til tre døgn yderligere, imens politiet forsøger at efterforske og samle beviser nok til en bestyrket mistanke, der kan munde ud i en egentlig varetægtsfængsling.  

Manden underviser på en "ungdomsuddannelse på Herning-Ringkøbing-egnen." 

I grundlovsforhøret nægtede den 53-årige sig skyldig.