VM i windsurfing i gang i Hvide Sande

VM i Windsurfing-slalom er i fuld gang i Hvide Sande. Surfere fra 19 forskellige nationer konkurrerer på Ringkøbing Fjord.

Verdensmesterskaberne i windsurfing-slalom foregår i denne uge på Ringkøbing Fjord. Med i feltet af dystende surfere er den 26-årige skibonit Sebastian Kornum.

- Jeg satser på en top fem, lyder fra windsurferen der er professionel. Han er vant til at rejse verden rundt for sin sport, men i denne uge er han til VM i Hvide Sande.

- Det er stort at stå her på hjemmebane, selvom det ikke er min hjemby, men at stå her i Hvide Sande i Danmark og sejle på de vande, som vi er vant til, og så se alle mulige nationer komme hertil, det er rigtig fedt, siger lyder det fra Sebastian Kornum. 

Det er inden for diciplinen Windsurfing-slalom, at han håber på et topresultat, men konkurrencen er hård.

- Det er nogle af de bedste windsurfere i verden, så vi får noget af det bedste man overhovedet kan tilbyde inden  windsurfing i de her dage i Hvide Sande, fastslår Katrine Kock Frandsen, der er arrangør af arrangementet Waterz. 

Indtil videre er Sebastian Kornum nummer seks. Konkurrencen fortsætter til og med fredag og har 82 deltagere fra 19 forskellige lande repræsenteret. 

I disse dage er skibonitten Sebastian Kornum sammen med 81 andre windsurfere til VM i Hvide Sande.

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.