Vidner påkørt efter afbrudt indbrud

Et lokalt ægtepar afbrød natten til tirsdag et indbrud i Holmsland Klit Golfklub. Gerningsmanden påkørte efterfølgende ægteparret, og politiet efterlyser nu en hvid varevogn med skader.

Et ægtepar fra lokalområdet var natten til tirsdag på vej hjem, da de opdagede et indbrud hos Holmsland Klit Golfklub ved Søndervig.

En hvid varevogn var parkeret ved golfklubben, og ægteparret afspærrede udkørslen med deres bil, mens de ringede til politiet. Gerningsmanden forsøgte at finde en anden udvej, først ved at køre over et dige og efterfølgende ved at køre omkring en værkstedsbygning, men det lykkedes ham ikke.

Derfor valgte gerningsmanden at køre ind i ægteparrets bil, og skubbede bilen væk med varevognen. Det lykkedes, og den hvide varevogn forsvandt mod nord fra golfklubben.

Efterlyser hvid varevogn

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser derfor en hvid varevogn med danske nummerplader, der sandsynligvis starter med TC. Varevognen har skader på fronten i venstre side, ligesom venstre forlygte er smadret. Der kan også være skader på taget, fordi varevognen kørte mod bygningen med en del af taget. Der er ikke nærmere signalement af gerningsmanden, som slap væk med noget værktøj, en støvsuger og noget brændstof.

Ifølge lokalpolitiet i Ringkøbing er det langt fra første gang, at der er indbrud hos Holmsland Klit Golfklub, senest i januar.

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.