VIDEO: Se røveriet mod Lidl

Politiet har brug for hjælp til at opklare røveriet mod Lidl i Skjern i fredags og offentliggør overvågningsbilleder fra hele røveriet.

Politiet i Ringkøbing beder nu om hjælp til at komme videre i røveri-sagen fra Lidl i Skjern i fredags. Til trods for at gerningsmanden ikke var maskeret og der var gode overvågningsbilleder af røveren, har politiet ikke fået henvendelser, det kan bruge til noget.

- I den her sag har vi fået een henvendelse, og det er faktisk noget usædvanligt. vi plejer at få en del henvendelser, ikke altid, så vi kan gribe til anholdelse, men vi får i hvert fald en ledetråd, og det er usædvanligt, at vi ikke har fået her, forklarer vicepolitikommissær Mette Bundgaard.

Derfor offentliggør politiet nu alle overvågningsbilleder fra røveriet, i håb om at det kan føre til oplysninger fra offentligheden.

Rødt hår og mange tatoveringer

Røveren beskrives som dansker, ca 25 år og ca 175 cm høj.  Han har rødt kort hår, og mange tatoveringer på arme og hænder. En af dem er malet som en fingerring på fingeren. Ved røveriet havde han blå arbejdsbukser og en sort t-shirt på.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Se røveriet:

02:44 Luk video