Tvang kvinde til oralsex: Nu skal 24-årig i fængsel og udvises

En 24-årig mand skal 21 måneder i fængsel for seksuelt overgreb på en kvinde i Ringkøbing. Efterfølgende bliver han udvist.

En 24-årig mand fra Eritrea er mandag blevet idømt ét år og ni måneders fængsel. Årsagen er ifølge dommen, at han i marts tvang en yngre kvinde til blandt andet oralsex, oplyser anklager Iben Ernst Bøttker fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST.

Det var den 19. marts, de to personer havde aftalt at mødes i kvindens lejlighed. Da hun åbnede døren, begyndte manden straks at kysse hende. Herefter holdt han hende om halsen, truede med at slå hende ihjel og udsatte hende for forskellige seksuelle krænkelser.

- Det, at det foregår på bopælen, hvor man skal føle sig tryg, er skærpende. Og så er det ikke bare trusler, han har brugt, men også vold, siger anklageren.

Flygtede til nabo

På et tidspunkt så kvinden sit snit til at stikke af. Hun løb hen til en nabo, som hjalp hende. Alt imens forlod manden også hendes lejlighed. Umiddelbart efter blev han anholdt.

Manden nægtede sig skyldig til det sidste, men accepterede dommen. Når manden har afsonet sin fængselsstraf, bliver han udvist permanent af Danmark. Med andre ord må han ikke rejse ind i landet igen.

Han kom til Danmark i 2015 som asylansøger og fik sidenhen opholdstilladelse.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.