Thomas Mogensen skifter til Skjern

Flensburg-stjernen Thomas Mogensen er klar til at sætte punktum for sit tyske eventyr og tørne ud for Skjern Håndbold.

To af de helt store navne i dansk håndbold de seneste 10 år, Anders Eggert og Jesper Nøddesbo, vender i næste sæson hjem til dansk håndbold. Og nu er endnu en stor profil klar til at følge i de to stjerners fodspor. Det er den 34-årige playmaker Thomas Mogensen fra Flensburg-Handewitt, der også er klar til at slutte karrieren i den danske liga. TV MIDTVEST erfarer, at den stærke playmaker skifter til Skjern Håndbold, når hans kontrakt løber ud i Flensburg næste sommer.

Det er kun formaliteter, der mangler, før parterne offentliggør samarbejdet. Da Thomas Mogensen har mere end et år tilbage af sin kontrakt i det tyske, må han endnu ikke skrive under på en ny kontrakt med en anden klub. Men ifølge TV MIDTVEST er Thomas Mogensen klar til at skifte tilværelsen hos de tyske sølvvindere ud med et ophold hos de danske sølvvindere.

- Der er ikke noget på plads endnu, men det er korrekt, at jeg er i dialog med Skjern og har haft en god snak med Carsten (Carsten Thygesen, Skjern Håndbolds formand, red.) om, hvad Skjern kan tilbyde mig og min familie. Jeg kan bestemt godt selv se mig selv vende tilbage til den danske liga, siger Thomas Mogensen.

Playmakeren har de seneste 10 år spillet for Flensburg-Handewitt og har tidligere optrådt for Viborg HK og GOG herhjemme. For tre år siden valgte Thomas Mogensen at stoppe på landsholdet, men har altså ingen planer om at kvitte håndbolden.

Skjern Håndbolds formand Carsten Thygesen siger i dag, at han er i dialog med mange spillere, men kommenterer ikke på enkeltpersoner, før en aftale er på plads. 

 

Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.