Super Cup: Skjern taber drama

Torsdag aften tørnede sidste års vindere af pokaltitler og mesterskaber for både kvinder og mænd sammen i en ny udvidet Skjern Bank Arena.

Håndboldsæsonen blev torsdag aften indledt med to Super Cup-kampe i en nyudvidet Skjern Bank Arena mellem pokalvindere og mestre - med mindre det ene hold har sat sig på begge titler, som det er tilfældet hos kvinderne.

Hos kvinderne stod kampen derfor mellem mestrene og pokalvinderne fra FCM Håndbold og sølvvinderne fra Team Esbjerg. Kampen endte med en storsejr på 27-19 og sæsonens første titel til esbjergenserne. Ved pausen var esbjergenserne foran med hele 14-5 efter endnu en midtjysk scoringskrise. Føringen var så stor, at der aldrig kom spænding i kampen.

I herrernes kamp stod opgøret mellem sidste års mestre KIF Kolding København og pokalvinderne Skjern.

På nær ved stillingen 5-5 og 11-11 førte Skjern hele første halvleg og kunne gå til pause foran 13-11. Føringen fortsatte i anden halvleg, hvor Skjern hurtigt kom foran 18-14, men herfra spillede KIF Kolding København sig stille og roligt tættere på Skjern - med to minutter igen udlignede Bo Spellerberg til 22 -22. I en vanvittig afslutning formår Lasse Andersson i sidste sekund at hamre bolden i Skjern-nettet til en sejr på 23-22.

I Skjern har de ventet flere måneder på at tage den nyrenoverede milliondyre arena i brug. Arenaen har nu plads til over 3.200 tilskuere. Antallet af siddepladser er fordoblet, så 2.800 nu kan sidde ned i Skjern. I alt løber udvidelsen op i 42 millioner kroner.