Storsejr til Ringkøbing over TTH

Damerne fra Ringkøbing Håndbold tog sæsonens første sejr i ligaen, da Tvis Holstebro blev sat på plads. (ARKIVFOTO)

Ringkøbing Håndbold snuppede sæsonens første sejr i Boxer Dameligaen, da holdet på hjemmebane besejrede Tvis Holstebro.

Grundlagt på en stærk første halvleg vandt hjemmeholdet slaget om det vestlige Jylland med 37-30 i et målrigt opgør.

Efter en lige start på opgøret i de første ti minutter begyndte Ringkøbing stille og roligt at trække fra.

Godt midtvejs i første halvleg havde hjemmeholdet opbygget en føring på seks mål, og den holdt Ringkøbing hele vejen til pausen, hvor stillingen var 20-14.

I anden halvleg fik Tvis-damerne barberet en enkelt eller to mål af et par gange, men kun for at se Ringkøbing udbygge med det tilsvarende igen.

Udeholdet kom aldrig i nærheden af point, og hjemmesejren kom til slut til at lyde på klare 37-30.

Mia Biltoft blev topscorer for Ringkøbing med otte pletskud.

I tirsdagens anden kamp tog HC Odense hjem fra hovedstaden med en sejr på 32-24 over København Håndbold, som dermed har tabt sæsonens fire første kampe.