Stalker skal bag tremmer

En 43-årig mand blev i dag idømt 8 måneders ubetinget fængsel i en sag om stalking mod en kvinde fra Skjern og hendes familie.

Dorthe Broberg fra Skjern er gennem et år blevet forfulgt og truet af sin eks-kæreste, som hun også har et barn med. Eks-kæresten har fået flere polititilhold, som han har overtrådt, og for et stykke tid siden endte hans trusler i en voldsepisode.

I dag blev han kendt skyldig i blandt andet trusler og vold ved byretten i Herning og fik en ubetinget fængselsstraf på otte måneder. Manden nægter sig skyldig og vil anke dagens dom til landsretten.

Vi skriver danmarkshistorie i dag

Dorthe Broberg er lettet over sagens udfald:

- Det er fantastisk. Vi skriver danmarkshistorie i dag. Men jeg har alligevel svært ved at få forstå at han er ude i friheden når han lige har fået en fængselsdom, siger hun.

Han starter op igen

Dorthe Broberg forventer ikke, at hendes tidligere kæreste overholder sine tilhold hverken mod hende eller hendes ialt fire børn, som han også har fået tilhold overfor.

- Han starter op igen, for han kan ikke lade være. Men så kommer han forhåbentlig hurtigere ind at afsone, siger hun og roser i øvrigt politiet for sin måde at håndtere sagen på.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.