Søndergaard har stadig lysten: Mangler at vinde VM-guld

Efter OL-guldtriumfen i Rio har Skjern-spilleren Kasper Søndergaard stadig lysten til at fortsætte på landsholdet.

Mere vil have mere.Efter OL-guldet i Rio har Kasper Søndergaard mod på at fortsætte karrieren på håndboldlandsholdet. Men der skal tales med familien om det først.

- Lige nu har jeg lyst til at spille alle de slutrunder, der er i verden, fordi det er så pissesjovt at vinde. Og vi kan vinde. Og jeg vil også gerne prøve at vinde VM. Jeg har kun fået et par sølvmedaljer, og det kunne være sjovt at få den stjerne på tøjet også. Men lad os nu se, siger Søndergaard.

Senere på året bliver Skjern-spilleren far til sit andet barn, og det vægtes også meget højt.

- Min kone er gravid og skal føde i oktober. Og derfor skal jeg jo hjem og snakke med hende om hvordan og hvorledes. Jeg ved, jeg har hendes støtte, så det kommer an på mig selv. Det betyder også meget, at jeg skal have barn nummer to, lyder det fra Søndergaard.

Efter en pause på landsholdet vendte Søndergaard tilbage på landsholdet for at hjælpe Danmark til OL-succes efter to mislykkede slutrunder ved legene i London i 2012 og Beijing i 2008. Og han troede på medaljer i Rio.

- Ellers havde jeg ikke sagt ja. Jeg sagde ikke ja for at komme over og være turist og opleve et OL mere. Jeg sagde ja, fordi jeg ville over og vinde en medalje.

I finalen mod Frankrig, som Danmark vandt 28-26, scorede Søndergaard fire mål og lagde op til lige så mange.

/ritzau/

  

Kasper Søndergaard drømmer om en OL-medalje. Han havde ellers droppet landsholdet, men gør nu comeback.

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.