Skoleelever fik fri til Dronningebesøg

Skoleklasserne i 0-2. Klasse på Ringkøbing Skole har fået fri til at møde Dronningen og Prinsgemalen.

Gader og stræder i Ringkøbing er i dag sorte af mennesker, der vil hilse på regentparrets, når de kører karettur igennem byen. I forreste række på række af børn med flag.

I dagens anledning har 0-2 klasserne på Ringkøbing Skole fået fri. Et hold af bedsteforældre og forældre ledsager børnene til mødet med dronningen og Prins Henrik.2. A fra Ringkøbing Skole  sidder klar langs med vejen foran rådhuset, hvor kareten kommer forbi inden længe. De viser, hvordan man skal vinke.

- Lige som at skrue en pære af og på, siger de i munden på hinanden og viser med den ene arm, hvordan man skal vinke, når man er kongelig.

- Jeg glæder mig allermest til at se Dronningen, fordi jeg kun har set hende i fjernsynet, siger Anton fra 2.b.

- Jeg glæder mig til at se dronningen igen. Jeg så hende også i Thyborøn i går, og så glæder jeg mig til at se kareten med alle hestene, siger klassekammeraten Mikkel.

Der er foruden en lærer til hver klasse også frivillige forældre og bedsteforældre med i dag. 2.a har seks frivillige forældre og bedsteforældre med.

- Jeg har valgt at støtte op om arrangementet, fordi jeg synes, det er en vigtig begivenhed, siger Henrik Madsen, Antons far.