Skjerns håndboldmestre afværger nedtur og slår Århus

En scoringspause på 14 minutter satte Skjern under pres, men det lykkedes at hive en sejr med hjem fra Aarhus.

Skjern vandt her til aften over Aarhus Håndbold. Dette er et arkivfoto.

Det forsvarende mesterhold fra Skjern afværgede onsdag en ny nedtur i Herre Håndbold Ligaen.

På udebane vandt vestjyderne med 24-23 over Århus Håndbold trods en scoringskrise på hele 14 minutter.

Skjern-træner Ole Nørgaard kunne i kampens indledning se sine spillere slå et hul på 10-5, og alt tydede på en forholdsvis rolig aften mod Erik Veje Rasmussens Århus-hold.

Men hen imod pausen gik Skjern-spillerne fuldstændig i stå, og værterne fik reduceret til 11-12 før de sidste 30 minutter.

Hjemmeholdet scorede hele syv mål i træk over en periode på et lille kvarter, hvor gæsterne slet ikke havde held med deres afslutninger.

Ti minutter inde i anden halvleg havde Århus opbygget en føring på 16-12, men så tog kampen igen en drejning. Nu kunne Århus-spillerne ikke score.

Skjern åd stille og roligt af forspringet, og med 13 minutter tilbage af opgøret kunne Kasper Søndergaard bringe Skjern på 18-17.

I slutfasen havde Skjern for det meste en føring på et til to mål, men værterne fik dog udlignet til 22-22 og havde mulighederne for at tage sejren. Det endte dog med en spinkel Skjern-sejr.

Skjern har haft en svingende sæsonstart med nederlag til GOG, Aalborg og TTH Holstebro og sejre over Bjerringbro-Silkeborg, Lemvig og Mors-Thy før onsdagens udekamp.

Mesterholdet er placeret på en syvendeplads i Herre Håndbold Ligaen med otte point. Århus har ti point på fjerdepladsen.