Skjern vandt sikkert over Tønder uden flere stamspillere

Uden flere stamspillere vandt Skjern Håndbold sikkert fredag aften over gæsterne fra TM Tønder. Specielt én spiller fra Skjern skilte sig ud.

Lad det være sagt med det samme. Markus Olsson gjorde en helt speciel figur i kampen mellem Skjern Håndbold og oprykkerne fra Tønder.

Med 10 mål på 11 forsøg var den svenske storskytte stærkt medvirkende til at Skjern uden Daniel Svensson, Morten Balling og Lasse Hamann-Boeriths kunne trække sikre point hjem efter en flot sejr over gæsterne. Det fortæller Skjern Håndbold på sin hjemmeside.

- Efter pauseføringen på 18-13 steppede hjemmeholdet et gear eller to op, og på ganske få minutter var opgøret reelt afgjort, skriver klubben.

Cornelius Kragh gjorde comeback efter to måneders pause, og allerede i første angreb trak playmakeren et straffekast. 

- Selvom det i de resterende 17-18 minutter var et rent målbytteri, så fik den unge bagspiller markeret sig positivt med tre mål - heraf den sidste Skjern-scoring til slutresultatet 35-24, oplyser Skjern Håndbold på sin hjemmeside.

I toppen af ligaen ligger Aalborg Håndbold med 20 point med Bjerringbro Silkeborg lige i hælene også med 20 point. Skjern ligger på tredjepladsen med 19 point men har spillet en kamp mere end de to tophold. 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.