Skjern-træner: Vi havde heldet med os

Skjern vandt pokalfinalen 24-20 over Team Tvis Holstebro. Held i slutfasen var afgørende, siger Skjern-træner. (Arkivfoto)

Skjern Håndbolds træner Ole Nørgaard peger på marginaler som en afgørende faktor i søndagens 24-20-sejr i pokalfinalen over lokalrivalen Team Tvis Holstebro.

I en tæt kamp trak Skjern først afgørende fra med halvandet minut tilbage af kampen, da de grønklædte kom foran 23-20.

- Det er to hold, der kender hinanden til hudløshed, og begge hold ved præcis, hvad det er for nogle udfordringer.

- Langt hen ad vejen var det jo et fuldstændigt lige opgør, og det var først til allersidst, at vi fik slået det afgørende hul. Det var meget, meget tæt, men vi havde heldet på det rigtige tidspunkt, siger Ole Nørgaard

Skjerns målmand Søren Pedersen spillede en stor anden halvleg, og hans afgørende redninger får også ros fra cheftræneren.

- Det er for at afgøre de store kampe, at Søren Pedersen er hentet til Skjern, og det gjorde han i dag, ligesom han har gjort tidligere.

- Vi valgte at skifte ham ind i pausen, selv om Kristoffer Laursen var sluppet rimeligt fra første halvleg, hvor vi også stod godt i forsvaret.

- Søren kom ind, og han havde mange afgørende redninger, og det hører med, når man skal vinde et tæt opgør, siger Ole Nørgaard.

I semifinalen mod KIF Kolding København var I bagud ved pausen og kom igen i anden halvleg. Det samme skete i dag. Hvad sagde du til dine spillere i pausen?

- Måske skulle jeg øve mig i at sige noget bedre inden kampen, griner Ole Nørgaard.

- Der er ingen håndboldkampe, der er tabt ved pausen. I begge kampe har vi brugt halvlegen på at minde hinanden om, at vi har gang i det rigtige, selv om der er plads til korrektioner omkring udførslen af det. Vi får ikke for mange nye idéer, siger træneren.

Onsdag mødes de to klubber i slutspillet, og søndagens sejr giver ikke automatisk Skjern en fordel.

- Jeg vil da håbe, at vi har taget på dem nu, men det har jeg ingen forventninger om. Der står 0-0, og så bliver der krig igen på onsdag, siger Ole Nørgaard.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.