Skjern-træner stopper karrieren

Skjerns mestertræner Ole Nørgaard stopper karrieren til sommer.

Ole Nørgaard er i gang med sin sidste sæson som håndboldtræner i Skjern og som træner i det hele taget.

Skjern Håndbold oplyser, at han trækker stikket til sommer.

- Efter syv sæsoner har jeg besluttet mig for, at indeværende sæson skal være endestationen for mig - både i Skjern Håndbold og for min trænerkarriere. Jeg har nydt det hele, men især de mange passionerede mennesker i og omkring Skjern Håndbold vil jeg altid huske med glæde - ingen nævnt - ingen glemt, siger Ole Nørgaard i en pressemeddelelse.

Nørgaard overtog cheftrænerrollen i det vestjyske i 2012, og i sommer førte han de grønblusede til den anden DM-triumf i klubbens historie - den niende medalje til samlingen i Nørgaards regeringstid i Skjern.

- Jeg har ikke mere til gode og føler selv, at jeg har fået bidraget med det, jeg ville og det jeg kunne. Det sidste hængeparti er at jagte DM-medaljer og avancement i Champions League, og det vil jeg arbejde hårdt døgnet rundt i den resterende del af sæsonen for at opnå, siger Ole Nørgaard.

Store resultater og triumfer

Bestyrelsesformand Carsten Thygesen roser Skjern-træneren til skyerne for syv år med store resultater og triumfer.

- Med Ole Nørgaard i spidsen har vi skabt unikke præstationer i ind- og udland, været i ni finaler og rykket os op som en fast bestanddel i toppen af dansk herrehåndbold.

- Ole Nørgaards resultater i Skjern Håndbold taler sit helt eget sprog. Vi er stolte og meget glade for at så stor en kapacitet gennem syv år har stået med ansvaret for vores hold, siger Carsten Thygesen.

Den 54-årige håndboldræner har en fortid som Ulandstræner og klubtræner for blandt andre Bjerringbro-Silkeborg og Team Esbjerg.

TV MIDTVEST har i fire afsnit kigget nærmere på Skjern Håndbolds vej til DM-guldet. Her kan du se historien om guldet.

Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.