Skjern-topscorer inden CL-returkamp: Har flyttet grænser

​Markus Olsson er imponeret over, at Skjern har holdt højt niveau i Champions League og i ligaen på samme tid.

Svenske Markus Olsson har en stor andel i Skjern Håndbolds Champions League-eventyr i denne sæson. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Skjern Håndbold har søndag muligheden for at spille sig sensationelt i Champions Leagues Final 4-stævne, men det kræver dog en stor hjemmesejr mod franske Nantes.

Svenske Markus Olsson, der var delt topscorer i Champions League indtil Paris Saint-Germains kamp lørdag aften, roser holdet for at kunne holde fokus på flere turneringer.

Læs også Skjern-boss: Vi kan tillade os at drømme om nyt mirakel

- Jeg har været imponeret over, at vi har klaret skærene i den hjemlige liga, mens vi har skrevet historie ude i Europa.

- Alle siger, at det næsten er umuligt at få succes i begge turneringer, når man er en lidt mindre klub, men vi har bevist det modsatte.

- Det har været vildt fedt, og vi har flyttet vores grænser - både som individuelle spillere og som hold. Det har overrasket mig utrolig meget, siger Markus Olsson til klubbens hjemmeside.

Skjern tabte den første Champions League-kvartfinale med 27-33 i Frankrig og skal nu forsøge at vende resultatet til samlet sejr i Skjern.

Vezprem-sensation giver optimisme i Skjern

Det skaber optimisme i Skjern, at man på hjemmebane formåede at besejre det ungarske klassehold Veszprem med 32-25 i ottendedelsfinalen. Netop en sejr på syv mål kan sende Skjern videre på ny

- Vi besejrede Veszprém, som ingen troede var muligt. Med tilskuernes opbakning så kan alt ske, siger Olsson.

Han har scoret 84 mål i Champions League i denne sæson og er kun overgået af PSG-tyskeren Uwe Gensheimer, der lørdag kom op på 87 scoringer i sejren over Kielce.

Søndagens returkamp mellem Skjern og Nantes begynder 16.50.

/ritzau/