Skjern taber første semifinale

Skjern tabte ude 22-25 mod KIF Kolding København i den første af to DM-semifinaler mellem klubberne.

Takket være en god begyndelse på anden halvleg sejrede håndboldherrerne fra KIF Kolding København torsdag hjemme i Kolding med 25-22 over Skjern i den første DM-semifinale.

Ved pausen var stillingen 10-10 mellem grundspillets to bedste mandskaber, men værterne kom klart bedst ud efter pausen.

En føring på 13-10 blev opbygget, inden landsholdsspiller Kasper Søndergaard reducerede for udeholdet.

Hjemmeholdets Bo Spellerberg modtog direkte rødt for en hård tackling 10 minutter inde i anden halvleg. Det blev en gevaldig svækkelse for KIF Kolding København, selvom andre holdkammerater derefter trådte mere i karakter.

Skjern mistede aldrig kontakten til KIF Kolding København, og der var derfor lagt op til en spændende afslutning.

Her viste hjemmeholdet sig dog lige lidt bedre end gæsterne og kom foran 24-21, hvilket pressede Skjern-spillerne end del.

Nederlaget måtte ikke blive for stort, inden det på søndag gælder returkampen. Med nederlaget på tre mål skal Skjern bestemt ikke fedte for meget med bolden i kamp to.