Skjern slår forsvarsløse rumænere i Champions League

Skjern fortsætter pointhøsten i Champions League efter storsejr ude over rumænsk bundprop i gruppespillet.

Skjern-spillerne jubler efter en overlegen sejr på hele 36-23 ude over rumænske Dinamo Bucuresti.

Skjern Håndbold blev langt fra hårdt udfordret, da klubben torsdag aften spillede Champions League-opgør i Rumænien.

Her tog bundproppen Dinamo Bucuresti imod, og det endte med en Skjern-sejr på hele 36-23.

Dermed topper Skjern stadig gruppe C, hvor det vestjyske mandskab har ti point for syv kampe.

Det er to point mere, end slovenske Gorenje Velenje har for seks kampe på andenpladsen.

Elverum har ligeledes otte point på tredjepladsen i den tætte gruppe, hvor to hold går videre i turneringen, og kun Bucuresti skiller sig negativt ud med to point på sidstepladsen.

Skjern mødte op med en frisk hjemmesejr i turneringen fra i søndags, hvor Kadetten Schaffhausen blev besejret 32-22.

Efter en lidt træg indledning var Skjern fint med efter et kvarter.

Bjarte Myrhol udlignede til 6-6 for Skjern samtidig med, at nordmanden trak en tominutters udvisning til rumænerne.

Overtallet udnyttede Skjern til at komme foran 7-6, og det blev også til 8-6-føring efter en kontrascoring af René Rasmussen.

Den unge målmand Emil Nielsen imponerede mod Kadetten Schaffhausen forleden, da han diskede op med en redningsprocent på 50.

Den 20-årige keeper fulgte da også takterne fint op i første halvlegs indledning med flere flotte redninger.

Rumænerne er ikke bundhold for ingenting, og på kort tid stak Skjern af og bragte sig foran 12-6.

Billedet fortsatte og det danske mandskab gik til pause foran 18-8.

Anden halvleg var stendød med hensyn til spænding efter få minutter, og efter ni minutter bragte Anders Eggert Skjern foran 25-11 på et straffekast.

Kasper Søndergaard øgede til 31-17 med ti minutter igen, og Skjern kørte naturligt sejren hjem uden at skulle anstrenge sig for meget.