Skjern slået på målstregen

Skjern blev slået 26-27 af AG København i pokalsemifinalens forlængede spilletid.

De var på forhånd ikke spået mange chancer for at gå sejrrigt ud af dagens pokalsemifinale i Århus. Men Skjern Håndbold ville det anderledes - og især Skjerns forsvar havde sat næsen om efter en finaleplads.

I første halvleg fulgtes de to hold tæt, men Skjern kom foran midt i første halvleg. Ved pausen var de grøn-blusede foran med tre, og spillerne var sultne efter mere.

Skjern trækker fra

I anden halvleg kom Skjern yderligere foran og førte kort med fem mål, før AG København begyndte at slå tilbage. Med to minutter igen reducerede AG København til 23-24, og med Claus Møller Jakobsen sendt ud i to minutter så Skjerns spil ud til at falde sammen. Med fire sekunder igen og 24-24 på måltavlen, blev det til et rødt kort til Lars Jørgensen efter et mindre slagsmål på banen og to tidligere advarsler til forsvarskæmpen. Den ordinære spilletid endte uafgjort.

I den forlængede spilletid lagde Mikkel Hansen ud med at sætte to bolde ind bag Skjerns keeper og efter nærmest tumult-agtigt håndbold de sidste fem minutter, kunne AG-spillerne fejre deres finaleplads mod Århus Håndbold med en sejr på 27-26.