Skjern skranter videre i ligaen med hjemmebanenederlag

Ribe-Esbjerg kunne onsdag aften rejse fra Skjern med sejren, og hjemmeholdet er et stykke fra topniveauet.

Skjern Håndbold og cheftræner Patrekur Jóhannesson led onsdag aften endnu et nederlag.

Håndboldherrerne fra Skjern er kommet noget vaklende fra land i sæsonen, og onsdag endte det igen i en skuffelse for holdet.

På eget halgulv tabte Skjern med 27-29 til Ribe-Esbjerg trods en pauseføring på to mål til hjemmeholdet.

Dermed har Skjern kun vundet to af sæsonens første seks kampe i ligaen, mens Ribe-Esbjerg med sin fjerde sejr holder sig til i toppen.

I en meget lige første halvleg, hvor ingen af holdene på noget tidspunkt var foran med mere end to mål, var det Skjern, som med en god afslutning kunne tage en føring med til pause.

Gæsterne var ellers foran 12-11 små seks minutter fra pause, men så lukkede en stærkt spillende Robin Haug helt ned i Skjern-målet.

Skjern scorede tre mål uden modsvar, og så var stillingen 14-12 halvvejs.

Robin Haug flirtede med en redningsprocent på 50 og var en torn i øjet på Ribe-Esbjergs skytter.

Gæsterne sydfra nægtede dog at lade sig hægte af, og tre mål på stribe sendte holdet op på 18-18 med 20 minutter tilbage.

Efter godt 46 minutters spil kom Ribe-Esbjerg for første gang i front i anden halvleg, da Lasse Uth omsatte en kontra til 22-21.

Gæsterne fik trykket Robin Haugs redningsprocent ned, og i angrebet kneb det også lidt med kvaliteten for Skjern-mandskabet.

Det blev også 23-21 med den fjerde Ribe-Esbjerg-scoring på stribe, før Skjern fik sat en prop i og skabte en intens og tæt afslutning på kampen.

Halvandet minut før slutfløjt bragte Daniel Ingason gæsterne foran med 28-27, og da Tim Winkler med 25 sekunder igen reddede forsøget fra Eivind Tangen, faldt afgørelsen.

Rúnar Kárason lukkede kampen til 29-27 få sekunder før tid.