Skjern-overfald: 21-årig mand fængslet

Den 21-årige mand, der er sigtet for at have overfaldet en 11-årig pige med en slaggenstand i Skjern, er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Fredag formiddag var den sigtede mand i grundlovsforhør i retten i Herning. Fredag for en uge siden sigtede politiet den 21-årig mand fra Ulfborg, han blev her til formiddag fængslet i fire uger. Derudover skal den unge mand mentalundersøges.

Lokalpolitiet fandt frem til manden, da de patruljerede på den strækning, hvor den 11-årige blev slået ned. Den formodede gerningsmand cyklede rundt med en genstand, der kan være brugt til det slag, pigen fik i nakken.

Manden nægtede at kende til sagen, men da politiet ransagede hans hjem i Ulfborg fandt de nye beviser, som skærpede deres mistanke kraftigt. Kort efter anholdelsen blev den 21-årige mand dog løsladt, da politiets ikke havde grundlag til at holde på ham.

Torsdag kunne politiet igen anholde manden med nye beviser i sagen. Efter at have kigget på videoovervågningsbilleder fra stationen i Skjern, er politiet stort set overbevist om, at manden befandt sig i byen på gerningstidspunktet.