Skjern og TTH i Final Four

Mulighed for midt- og vestjysk håndboldbrag i pokalsemifinalerne.

Midt- og Vestjylland stiller med to af de fire håndboldhold, når der mellem jul og nytår skal kåres en dansk pokalvinder ved det store Final Four-stævne.

Skjern Håndbold vandt søndag aften overbevisende 32-23 over Nordsjælland og er dermed klar til semifinalerne sammen med Team Tvis Holstebro, der fredag aften slog Kolding ud af turneringen med en sejr på 33-32.

Der trækkes lod til semifinalerne i forbindelse med det store stævne 10.000 til Håndbold i Herning den 6. november. De to andre hold i Final Four er AG København, der lørdag vandt over Bjerringbro-Silkeborg, og Århus, der søndag vandt over Lemvig-Thyborøn.

Final Four er en nyskabelse i dansk håndbold - semifinalerne og finalen spilles i Århus den 27. og 28. december.