Skjern og BSV i dynamit-pulje

Udsigt til dramatisk slutspil i mændenes håndboldliga - Tvis Holstebro møder AG København.

Der er lagt op til to intense midt- og vestjyske lokalopgør i slutspillet i mændenes håndboldliga.

Efter udesejren torsdag aften over Lemvig Thyborøn stod det klart, at Skjern Håndbold sluttede som nummer to i grundspillet.

Skjern tager dermed to point med over i slutspillet, hvor de skal møde Århus (1 point), lokalrivalerne Bjerringbro Silkeborg og de mangedobbelte danske mestre fra Kolding, som begge kommer over i slutspillet uden point.

 - Vi plejer at have et godt tag på Århus, så jeg tror, at finalepladsen bliver en kamp mellem os, BSV og Kolding, sagde Skjern-anfører Jesper Jensen til TV/MIDT-VEST efter kampen i Lemvig.

Bjerringbro-Silkeborgs højre fløj Dennis Kirkegaard ser også frem til et dramatisk slutspil.

- Det er en fin pulje. Vi kommer over med nul point og har derfor brug for, at de andre hold kan slå hinanden, og i denne pulje kan alle slå alle, siger han til klubbens hjemmeside.

Tvis Holstebro møder AG København

Team Tvis Holstebro sluttede efter et nederlag til Århus på grundspillets ottendeplads og kom dermed - uden point - i pulje med suveræne AG København (to point), Nordsjælland (1 point) og de danske mestre fra AaB.

- Der er AG, og så er vi tre hold, der skal slås om bronzekampen, siger Team Tvis Holstebro-træner Claus Uhrenholt til klubbens hjemmeside.

 Se indslag fra nyhederne onsdag aften her:

 

 

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.