Skjern lever i Champions League efter smalt nederlag

Topholdet i den danske liga i herrehåndbold tabte kun med 30-32 til HC Motor Zaporozhye i Ukraine.

Skjern Håndbold skal revanchere nederlaget d. 4. marts.

Skjern Håndbold tabte lørdag den første af to knockoutkampe mod HC Motor Zaporozhye i herrernes Champions League, men Skjern lever i den grad stadig i turneringen.

Efter 14-19 ved pausen kæmpede topholdet fra 888 Ligaen sig tilbage og fik et knebent nederlag på 30-32 med hjem.

Den samlede vinder avancerer til ottendedelsfinalen i turneringen.

Der er returopgør 4. marts.

HC Motor Zaporozhye har vundet samtlige kampe i den ukrainske liga siden 20. december 2014 - en sejrsstime på langt over 1100 dage.

2:10

Det ukrainske hold lagde også bedst fra land i lørdagens Champions League-kamp og kom relativt hurtigt foran med de fem mål, som også var forskellen ved pausen.

I anden halvleg dikterede cheftræner Ole Nørgaard sine tropper frem i syv mod seks, når holdet var i angreb.

Det gav gæsterne medvind, og selv om HC Motor Zaporozhye scorede halvlegens første mål og kom på 20-14, var Skjern derefter tæt på at få kontakt.

Således viste stillingen på tavlen 23-21 i ukrainsk favør, da hjemmeholdets offensiv igen begyndte at sprudle, og et forspring på fire mål blev genopbygget.

Skjern lod sig dog ikke knække, og knap otte minutter før tid reducerede Markus Olsson til 27-28.

I den efterfølgende timeout lød ordren fra assistenttræner Henrik Kronborg, at spillerne skulle holde sig fra udvisninger.

Den ordre efterkom gæsterne, og to minutter før tid scorede Markus Olsson til 30-31 efter en flot og vigtig redning af målmand Emil Nielsen.

Kampens sidste mål blev ukrainsk, og mod slutningen forpassede Skjern muligheden for endnu en reducering.