Skjern klar til pokalfinalen

Skjern havde problemer med at passere Kasper Hvidt før pausen, men i anden halvleg slog vestjyderne til. De er nu klar til pokalfinalen.

Skjern Håndbold er klar til pokalfinalen i håndbold efter en fremragende anden halvleg mod KIF Kolding København. Vestjyderne var bagud med fire mål ved pausen og havde store problemer med at score. Men et godt offensiv i anden halvleg vendte kampen på hovedet og sørgede for en Skjern-sejr på 26-23.

I første halvleg havde Skjern-skytterne havde vanskeligt ved at finde huller i Kasper Hvidt's mål, og det blev kun til ni scoringer for Skjern før pausen. Efter pause lykkes det endelig Skjern at få bolden i kassen bag Kasper Hvidt, og syn minutter inde i anden halvleg var der udlignet til 16-16.

- Jeg synes vi får gjort vores forsvar meget mere kompakt, får ramt skytterne, så de bliver presset ud på nogle flere afleveringer og svære afslutninger fra  fløjene og presse nogle indspilninger ind. Jeg synes det hele ligger i forsvaret og nogle blændende enkeltmandspræstationer i forsvaret, siger Daniel Svensson, Skjern Håndbold.

Kampens to sidste mål blev sat ind af Lasse Mikkelsen, og kampen endte med en sejr til Skjern på 26-23. Søndag venter enten Team Tvis Holstebro eller Aalborg Håndbold, der spiller semifinale senere lørdag eftermiddag.

- Det er klart, at det betyder meget, at vi har vundet den her, men vi har stadigvæk ikke vundet en skid og der er en rigtig, rigtig vigtig og hård kamp i morgen, og alt fokus er på den lige nu, siger Daniel Svensson, Skjern Håndbold. Lige nu er jeg bare ligeglad med, hvem vi skal møde i morgen. Det er to fantastisk hold, så det bliver en herrefight endnu engang. Jeg håber, vi har alle de kræfter i behold, som vi kunne spare og så er det bare fuld gear i morgen, siger Daniel Svensson, Skjern Håndbold.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.