Skjern Håndbold rykker i Boxen

Vestjyderne satser på at sælge 7500 til ligakamp mod AG København.

De suveræne danske håndboldmestre fra AG København plejer at trække mange tilskuere i de jyske haller - og det har Skjern Håndbold tænkt sig at udnytte.

Vestjyderne har besluttet at flytte ligakampen mod AG København den 10. marts fra hjemmebanen i Skjern til Jyske Bank Boxen i Herning. Der er 7500 billetter til salg, idet boxens øverste tribune bliver lukket af.

Skjerns formand Carsten Thygesen siger, at der er tre grunde til at flytte til Herning.

- For det første vil vi gerne prøve at lave vores egen event i Herning, og for det andet vil vi gerne brande klubben og kommunen og udnytte de flotte forhold i Boxen til at henvende os til nye tilskuere og sponsorer. Og hvis så kan tjene en lille skilling på det, gør det heller ikke noget, siger Carsten Thygesen.

Revanche til gode

Skjern har to gange tidligere spillet i Jyske Bank Boxen i forbindelse med 10.000 til håndbold-arrangementerne - da blev det til sejre over AaB og Kolding IF.

Til gengæld har vestjyderne i den grad revanche til gode mod suveræne AG København.

Sidst de to hold mødtes i pokalturneringen, blev vestjyderne sendt hjem et 33-17 nederlag - alligevel tror anfører Jesper Jensen på succes i marts, fordi Skjern ellers plejer at spille tætte opgør mod københavnerne.

- Nederlaget i pokalkvartfinalen var første gang, hvor det ikke blev spændende. Så selvfølgelig tror vi fuldt og fast på, at vi kan slå dem, siger Jesper Jensen.